Uit de oven van Nassau!

Vanwege de langdurende COVID maatregelen hebben we besloten dinerboxen en pizzadozen voorlopig te verruilen voor de verkoop van oerbrood. Elke zaterdag vanaf 10 uur staan we klaar met de pop-up bakkerij ‘Uit de oven van Nassau’. Onze chef bakt ambachtelijk oerbrood van lokale granen met knapperige korst. Hiermee waan je je echt even in Mediterrane sferen! Daarnaast bieden we andere hartige en zoete baksels uit eigen oven aan zoals focaccia, magdalenas en hartige broodstengels. De overige dagen en de avonden zijn we voorlopig gesloten. 

Onze chef

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving. Onze warme mediterrane gerechten serveren we ook bij de lunch, uiteraard geserveerd met brood ‘ per fare la scarpetta’ zoals de Italianen dat zeggen (om je bord mee schoon te vegen ). We hebben een kleine kaart die regelmatig wisselt.

Pizza

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast enkele klassiekers passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.

Uit de oven van Nassau!

Vanwege de langdurende COVID maatregelen hebben we besloten dinerboxen en pizzadozen voorlopig te verruilen voor de verkoop van oerbrood. Elke zaterdag vanaf 10 uur staan we klaar met de pop-up bakkerij ‘Uit de oven van Nassau’. Onze chef bakt ambachtelijk oerbrood van lokale granen met knapperige korst. Hiermee waan je je echt even in Mediterrane sferen! Daarnaast bieden we andere hartige en zoete baksels uit eigen oven aan zoals focaccia, magdalenas en hartige broodstengels. De overige dagen en de avonden zijn we voorlopig gesloten. 

Onze chef

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving. Onze mediterrane gerechten serveren we ook bij de lunch, uiteraard geserveerd met brood ‘ per fare la scarpetta’ zoals de Italianen dat zeggen (om je bord mee schoon te vegen ). We hebben een kleine kaart die regelmatig wisselt.

Pizza

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast enkele klassiekers passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.