Mediterrane lunch op de Utrechtse Heuvelrug!

lunch 12.00 – 15.00 uur

borrel 15.00 – 17.00 uur

pizza elke vrijdag- en zaterdag van 17.00 – 20.00 uur 

klik hier voor ons lunchmenu

klik hier voor ons pizzamenu op vrijdag en zaterdag

klik hier voor onze dranken

Onze chef

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving.  

Pizza

Vanaf vrijdag 4 juni serveren we elke vrijdag- en zaterdagavond tussen 17 en 20 uur onze pizza uit de steenoven! 

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast enkele klassiekers passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.

Mediterrane lunch op de Utrechtse Heuvelrug!

lunch 12.00 – 15.00 uur

borrel 15.00 – 17.00 uur

pizza elke vrijdag- en zaterdag van 17.00 – 20.00 uur

klik hier voor ons lunchmenu

klik hier voor ons pizzamenu op vrijdag en zaterdag

klik hier voor onze dranken

Onze chef

Onze chef is een geboren en getogen Spanjaard die jarenlang woonde en werkte in Italië. De gerechten die hij bereidt, zijn dan ook grotendeels geïnspireerd op de regionale keukens van deze landen en worden gekenmerkt door een pure smaakbeleving.  

Pizza

Vanaf vrijdag 4 juni serveren we elke vrijdag- en zaterdagavond tussen 17 en 20 uur onze pizza uit de steenoven! 

In onze pizza’s verwerken we al het goeds dat het Landgoed Zuylestein te bieden heeft zoals emmer voor het deeg, groenten uit de moestuin en vlees van de bosvarkens. Deze worden aangevuld met buffelmozzarella en ricotta van Buffalo Farm Twente en kwalitatief hoogwaardige producten geïmporteerd uit Italië. Het deeg maken we van Zuylesteinse emmer, lavette van de molen uit Amerongen en Italiaanse biologische bloem van Mulino Marino. Naast enkele klassiekers passen we ook onze pizza’s aan aan het seizoen en verandert de kaart regelmatig.